Agenda en nieuws

Wij hechten aan de privacy van onze leerlingen. Om die reden vindt u op deze pagina slechts een selectie van ons nieuws, waarbij we één foto per artikel tonen. Ouders en verzorgers van onze leerlingen kunnen terecht op MijnSchool. Wie is ingelogd vindt daar het laatste nieuws, de agenda en andere actuele zaken.

15 juli, Vakantie

17 september, Koken op De Syl

Het is tijd om te oogsten. De oogst van de appelboom kunnen we verwerken tot appelmoes. Maandag mocht groep 2 appelmoes maken en woensdag was groep 3 aan de beurt. Natuurlijk gingen we de appelmoes ook proeven en vergelijken met appelmoes uit een potje gekocht in de supermarkt. We waren het erover eens dat “onze echte” appelmoes lekkerder is. 

Ook groep 8 ging aan het werk in on onze keuken. Ze moesten recepten lezen en vervolgens pizza's maken. Het smaakte heerlijk!

30 september, De schoolband is los!

Nog niet alle instrumenten zijn er… maar we zijn begonnen met het oefenen van het eerste lied “ the lion sleeps tonight” met een aantal enthousiaste kinderen uit groep 6/7/8.Elke donderdagmiddag gaat de schoolband oefenen op school onder begeleiding van meester Anton. Dit is vrijwillig dus niet iedereen doet mee maar iedereen is wel welkom. Ook als er later nog kinderen zijn die ook in de schoolband willen, dan kan dat altijd. De instrumenten van school gaan niet mee naar huis maar de bladmuziek wel. 

14 oktober, Wethouder Jan Dijkstra leest voor.

Vrijdag 8 oktober kregen de kinderen van groep 1/2/3 een bezoek van wethouder Jan Dijkstra. De wethouder  kwam een verhaal voorlezen in kader van de week van de duurzaamheid én het is natuurlijk ook kinderboekenweek. 

26 november, Juf Sylvia 25 jaar in het onderwijs!

21 januari, BSO van start!

juli

16 Zomervakantie