Continurooster

Op SWS de Syl hebben we een continurooster met het 5 gelijke dagen model. Dit betekent dat alle kinderen alle dagen van 8.30 -14.00 uur naar school gaan.

Peutergroep De jonge Syl

Op dinsdagochtend en donderdagochtend hebben we op onze school de peutergroep. Het is fijn dat de peutergroep in onze school zit want hierdoor horen de peuters ook echt bij onze school en kunnen ze ook meedoen met allerlei activiteiten van onze school. Juf Ilse Maaike is de leidster voor deze groep. Naast peuterleidster is zij bij ons op school ook onderwijsassistent. 

Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u meer informatie over onze school en/of peuters? Neem contact op met Gea Koehoorn, directeur IKC De Syl 0518-421328. U bent ook van harte welkom om een kijkje te komen nemen op onze school.

Ouders die belangstelling hebben voor onze peutergroep (2-4 jaar) op dinsdag- en donderdagochtend en meer informatie willen hebben of zich willen aanmelden kunnen ook contact opnemen met juf Ilse Maaike Palmhoven (peuterjuf). (i.vanpalmhoven@cbo-nwf.nl)
Voor het inschrijven van uw peuter kunt u terecht bij Kinderopvang Friesland. Zij regelen een aantal zaken voor ons bestuur, waaronder de contracten. http://www.kinderopvangfriesland.nl/Peuter-opvang

Inspectierapporten

Hier vindt u de inspectierapporten van de Kinderopvang met betrekking tot de peuteropvang.
- Inspectie Kinderopvang

Op de website "Scholen op de kaart" kunt u meer informatie vinden over de kwaliteit van onze school.